oaza vodoravno2xelement2ESF

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe Slavonska Ravnica

 

Više od četiri i pol milijuna kuna Europskog novca pristiže na područje LAG-a "Slavonska Ravnica"

mjera m07 225x150

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka za tip operacije7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za ovu operaciju povećan je na 472.000.000,00 kuna što je omogućilo financiranje 102 projekta.

Među odabranim projektima nalaze se i dva projekta na području LAG-a "Slavonska Ravnica" u ukupnom iznosu većem od četiri i pol milijuna kuna.

Tako je Općina Gundinci za rekonstrukciju i izgradnju društvenog doma ostvarila potporu u iznosu od 3.528.652,40 kn, dok je Leptir-udruga za cjelovit i skladan razvoj djece s područja Općine Donji Andrijevci za rekonstrukciju i opremanje prostora javne namjene za dječju igraonicu "Mrav" u Donjim Andrijevcima ostvarila potporu u ukupnom iznosu od 1.261.852,14 kn. Ovim putem im čestitamo i želimo uspješnu provedbu projekta.

 

                                   

    

Rad LAG-a  sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog fonda za poljoprivredni razvoj,

Podmjera 19.1. „Pripremna pomoć“ u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ iz

Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., Udio sufinanciranja 90% EU, 10% RH

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost Lokalne akcije grupe "Slavonska Ravnica" i ne odražava nužno stajališta Europske unije.